Ny samarbetspartner för Säkerhetsdörrar och säkerhetsprodukter

Säker Bostad – Säkerhetsdörr

Från och med hösten 2013 erbjuder vi även produkter och tjänster av Säker Bostad.


Säkerhetsdörrar
Våra säkerhetsdörrar är tillverkade helt i stål och monteras i en stålkarm vilket försvårar för inbrottstjuven att bryta sig i in er lägenhet. Det krävs avancerade verktyg och mycket tid för att forcera dörren.

 

Specialanpassad Säkerhetsdörr
Vi tillverkar säkerhetsdörrar med olika typer av dörrspeglar, listningar, ådringsmålningar etc. Våra duktiga snickare är specialister på att återge en gammal känsla till den nya dörren, vilket gör att den obemärkt smälter in i ert trapphus.

 

Villadörrar
Säker Bostad erbjuder säkerhetsdörrar anpassade för villor och radhus, med ett lågt u-värde, men framför allt; med ett mycket bra inbrottsskydd. Vår villadörr är en kombination av en klassisk säkerhetsdörr och en vanlig trädörr.

 

Gallergrindar
Gallergrindar ger ett mycket bra inbrottsskydd som gör att ni får ett tryggare boende. Gallergrindar kan måttanpassas till alla nischer och finns som standard i vitt & svart, men vi kan även erbjuda andra färger.

 

Säkerhetsglas / Hammerglass
Våra säkerhetsglas ger ett mycket bra inbrottsskydd utan att man tappar estetiken. Med dessa okrossbara säkerhetsglas kan man ersätta fönsterrutor, skyltfönster eller liknande utan att behöva ”spärra in sig”.

 

Övriga Produkter
Vid installation av Säkerhetsdörrar och andra produkter kan ett behov finnas att komplettera med andra lösningar för att göra boendet säkrare och trevligare. Här hittar ni tillval Säker Bostad gärna hjälper Er med.

 

Bostadsrättsföreningar och företag
som är i behov av att byta dörrar, fönstar, portar eller installera solskydd anlitar Alpgruppen.
Läs mer om arbeten vi gjort för föreningar och företagskunder.

Specialtillverkning och anpassning
av dörrar och fönster är något som vi arbetar med dagligen för att kunna möta våra kunders behov.
Läs mer om våra referensobjekt här.

Ronny Alp
Meddelande:
Skriv i koden nedan
Namn:
E-post:
Tel:
Kontakta oss för kostnadsfri offert!
Jag är intresserad av:

© Alpgruppen | Tel: 018-321440 | Mobiltelefon: 070-444 8004 | E-post: info(at)alpgruppen.se | Adress: Stålgatan 44 | 754 52 Uppsala | Webbdesign av Indell webbyrå Stockholm