Panelgardiner
är en utmärkt dekorativ solavskärmningsprodukt, men de är också fina som rumsavdelare eller som ren väggdekoration. Vill du kunna dela av ett stort vardagsrum, ett kontor, en butik eller kanske ett rum med en sovalkov? Montera en panelskena i taket och du har en luftig och flexibel rumsavdelare.

Kirsch panelgardiner finns både i färdiga mått och som måttbeställda. Den måttbeställda panelgardinskollektionen är uppdelad i tre delar: mönstrade, enfärgade och mörkläggande & tekniska vävar och tillverkas av rullgardinsväv vilket gör att gardinen får ett snyggt fall och hänger rakt. Alla vävar i vår måttbeställda rullgardinskollektion går därför att beställa som måttbeställda panelgardiner. Dessutom finns en egen separat kollektion för enbart panelgardiner.

Våra måttbeställda panelgardiner finns presenterade i vår måttbeställda kollektionsbok, som du finner i Alpgruppens utställning. Där gör du också din beställning.

Bostadsrättsföreningar och företag
som är i behov av att byta dörrar, fönstar, portar eller installera solskydd anlitar Alpgruppen.
Läs mer om arbeten vi gjort för föreningar och företagskunder.

Specialtillverkning och anpassning
av dörrar och fönster är något som vi arbetar med dagligen för att kunna möta våra kunders behov.
Läs mer om våra referensobjekt här.

Ronny Alp
Meddelande:
Skriv i koden nedan
Namn:
E-post:
Tel:
Kontakta oss för kostnadsfri offert!
Jag är intresserad av:

© Alpgruppen | Tel: 018-321440 | Mobiltelefon: 070-444 8004 | E-post: info(at)alpgruppen.se | Adress: Stålgatan 44 | 754 52 Uppsala | Webbdesign av Indell webbyrå Stockholm